Toestellen
24 april 2009 - Ron Smeets

Korea nog niet 'RAZR-moe'

Hier in Europa zullen we tot 2010 geen nieuwe Motorola's meer in de winkels zien verschijnen. Op zich niet zo erg want dat betekent ook dat we niet meer 'verrast' kunnen worden met een volgende RAZR-achtige clamshell ;-)

In Korea hebben ze schijnbaar nog niet genoeg van het RAZR model. Daar heeft de Amerikaanse fabrikant deze week namelijk de Moto V10 gelanceerd.

Een mid-range clamshell met 2 megapixel camera, MP3 speler, EV-DO data support, Bluetooth en een (microSD) geheugenkaart gleuf. Niet echt een spannend mobieltje en op de foto's is de gelijkenis met de goede oude RAZR duidelijk zichtbaar.

MOTO-V10-Korea-a
Moto-V10-Korea

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.