Entertainment
22 januari 2010 - Ron Smeets

Kopje koffie in de wachtstand

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Je belt ergens naartoe en wordt vervolgens in de wacht gezet. Wanneer je met een mobiele telefoon belt is er niet zoveel aan de hand. Je loopt dan lekker tijdens het wachten naar de koffie-automaat om een bakkie te halen ;-))

Maak je echter gebruik van een ouderwetse vaste telefoon, dan is dat iets lastiger. Op de foto hiernaast zie je een oplossing daarvoor. De telefoon met ingebouwde koffiezetter ;-) Leuk voor de vrijdagmiddag. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.