Accessoires
01 december 2015 - Ron Smeets

Koop een iPhone 6(S) hoesje van OnePlus en je mag ook een OnePlus kopen Ofwel: voor 20 euro koop je het recht om een Chinese smartphone te mogen kopen

OnePlus maakt ook smartphone accessoires. Voornamelijk voor haar eigen toestellen, maar ook headsets en kabels die ook in combinatie met andere (Android) toestellen te gebruiken zijn. Nu is daar echter een bijzonder accessoire bijgekomen. OnePlus verkoopt nu ook eigen iPhone 6 en 6S hoesjes. Die zijn gemaakt van het typische 'sandstone' materiaal dat ook in de behuizing van de OnePlus verwerkt is.

Dan vraag je je natuurlijk af waarom iemand met een iPhone voor een hoesje zou kiezen met het OnePlus logo er op. Welnu, een reden zou kunnen zijn dat je bij het hoesje tijdelijk ook een uitnodiging krijgt om zelf een OnePlus te mogen kopen. Dat is op z'n minst bijzonder, maar eigenlijk ook best raar. Wanneer je al van plan zou zijn om over te stappen van een iPhone 6 of 6S naar een OnePlus dan is de aanschaf van een hoesje voor je, binnenkort, 'oude' Apple smartphone waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt.

Van de andere kant is het natuurlijk wel een manier om aan een invite voor het aanschaffen van een OnePlus, die doorgaans niet 'vrij' te koop zijn, te komen. Dan nog vind ik het klinkklare onzin dat je eerst 20 euro uit moeten geven om een andere smartphone te mogen kopen. Bijna net zo onzinnig als er dagen voor in de rij te gaan staan. Het moet niet veel gekker worden, toch?

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.