Geruchten
22 juni 2016 - Ron Smeets

Komt er toch alleen een 'edge' versie van de Galaxy Note 7? Koreaanse bronnen zeggen dat Samsung een 'platte' Note 7 voorlopig links laat liggen

Rondom de IFA zal Samsung de volgende generatie van de Galaxy Note onthullen. Het is al min of meer bekend dat versienummer 6 overgeslagen wordt. Een teaser maakte ook al duidelijk dat Samsung vooral in lijkt te gaan zetten op de Galaxy Note 7 Edge; de variant met het gebogen scherm.

Eerder deze week doken geruchten op dat er ook een 'platte' (Galaxy Note 7) uitvoering in de maak is. Het typenummer daarvan werd online gespot. Op zich zou het, gezien de vorige vijf 'Note' modellen, ook heel normaal zijn wanneer er ook een 'standaard' Galaxy Note 7 komt.

Lokale Koreaanse media melden vandaag echter dat Samsung niet van plan zou zijn om ook een 'platte' Galaxy Note 7 te introduceren. Ofwel. de Galaxy Note 7 Edge wordt de enige opvolger van de Galaxy Note 5.

Zoals gezegd, de nieuwe Note zal eind augustus waarschijnlijk onthuld gaan worden en tijdens de IFA te zien zijn in Berlijn. Of er inderdaad alleen een Edge variant komt zal dan duidelijk worden. Belangrijker vind ik echter of Samsung de nieuwe Note dit jaar ook weer naar Nederland en de rest van Europa brengt!

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.