Geruchten
02 april 2013 - Redactie MobileCowboys

Komt de Samsung Galaxy S4 mini deze week al?

Er duiken her en der berichten op dat Samsung deze week de Galaxy S4 mini gaat aankondigen nadat eerder de processor al gelekt was. De S4 mini is, logischerwijs, het kleinere broertje van de Galaxy S4 en komt volgens de geruchten in Black Mist en White Frost.

De Galaxy S4 ligt nog niet eens in de winkel, maar volgens Sammobile.com gaat Samsung deze week de 4.3 inch versie ook wel de S4 mini genoemd, aankondigen. Volgens dezelfde site komen er twee S4 mini modellen, de Galaxy S4 mini GT-I9190 en de Galaxy S4 mini duo sims GT-I9192.

s4mini

Naast het 4.3 inch scherm zou de S4 mini een megapixel camera, Android 4.2.2, aGPS en wifi aan boord hebben. De S4 mini met 1 sim zou een quad-core processor hebben en de duosim een 1.6GHz dual-core Exynos 5210 processor.

Of Samsung in Nederland de lancering groots gaat aanpakken is onwaarschijnlijk, de Galaxy S4 ligt immers nog niet in de winkel en dan zou de lancering van een goedkoper toestel de aandacht weg kunnen halen van z'n grotere broer/zus. Andere indicator is de lancering van de SIII mini. In Oktober 2012 reisde Ron naar Frankfurt af om daar als eerste en enige Nederlandse pers de SIII mini in handen te hebben, zie hieronder zijn eerste indruk.

via foto via

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl