Geruchten
06 juni 2013 - Redactie MobileCowboys

Komt de HTC One er ook in een dual sim variant?

Op een Russische site is een afbeelding opgedoken van een HTC One als dual sim variant het toestel zou voor 29,990 Russische roebel omgerekend 720 euro daar op de markt komen. De reden waarom ik er vraagtekens bij stel is omdat de afbeelding veel weg heeft van een 3D render en gezien de bouw van de HTC One lijkt me het onwaarschijnlijk dat de dual sim variant een afneembare achterkant heeft.

Wie naar een originele afbeelding van de HTC One kijkt (zie hieronder de zwarte variant) ziet dat de behuizing van volledig aluminium is.
HTC%20One%20zwart
Een ander foto die HTC liet zien tijdens de introductie van de HTC One laat ook een gesloten achterkant zien van het toestel, het kan zijn dat de ontwerpers van HTC hebben kunnen modificeren dat de dual sim variant een afneembare achterkant krijgt maar dan vraag je, je af waarom ze dan niet meteen gedaan hebben?
HTC-One-design
Samsung Galaxy toestellen is wel dat je naast het wisselen van batterijen ook het geheugen kan uitbreiden en sinds de One serie is dat bij de HTC toestellen niet meer mogelijk.
HTC%20One%20dual%20sim
Toch weet hi-tech.mail.ru te melden dat er naast de dual sim ook een microSD uitbreiding in het toestel zit. Het toestel zou in zilver en zwart komen. Wanneer het toestel precies op de markt komt en of deze markt ook Nederland gaat aandoen is niet op te maken uit de berichtgeving. De tijd zal het moeten uitwijzen of de Russen een grap met ons uithalen of dat HTC daadwerkelijk met dit model op de markt gaat komen?

Bron via

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl