Geruchten
11 november 2013 - Redactie MobileCowboys

Komt Apple met grotere iPhones in 2014?

In het verleden heeft Apple gezegd dat de fabrikant niet met een iPhone met een groter scherm zou komen omdat het de gebruikerservaring niet ten goede zou komen. Toch lijkt het erop dat er in 2014 een iPhone op de markt gaat komen met een groter scherm. Naast het eerdere bericht van analist Peter Misek van Jefferies & Co, heeft Bloomberg via een andere bron een bericht te horen gekregen over een grotere iPhone.

Volgens Bloomberg is Apple bezig met het ontwikkelen van twee iPhones met een groter scherm. De toestellen zouden ook een gebogen scherm krijgen maar niet zoals we die van LG en Samsung kennen maar een gebogen scherm dat aan de randen van het toestel naar beneden buigt.
Met een 4.7 en 5.5 inch schermafmeting zouden deze toestellen met het gebogen scherm dus een groter beeldoppervlakte krijgen dan de huidige iPhones.
De bron van Bloomberg zegt wel dat Apple nog steeds bezig om de verschillende opties verder uit te werken en verwacht dat de fabrikant in het derde kwartaal van 2014 de toestellen zal aankondigen.
Het duurt nog even voordat we het zeker weten, en tot die tijd zullen er vast nog wel wat andere geruchten opduiken over de volgende generatie iPhones.

via 

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl