Toestellen
04 januari 2006 - Ron Smeets

Komst ROKR E2 definitief aangekondigd

De geruchten werden de afgelopen weken en dagen steeds sterker en nu heeft Motorola het zelf officieel bevestigd: De ROKR E2 wordt de nieuwe music-phone die de geflopte iTunes versie moet doen vergeten.

Om dat 'vergeten' meer kracht bij te kunnen zetten zal de ROKR E2 geen iTunes maar iRadio, Motorola's eigen muziekservice, ondersteunen. Zie ook onze posting van gisteren hierover.

Het is de bedoeling dat ie binnen nu en 6 maanden in de VS in de winkels zal liggen en als Motorola dezelfde strategie hanteerd als tijdens de roll-out van de eerste ROKR, dan zullen we hem niet lang daarna ook hier kunnen verwachten.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.