Geruchten
07 augustus 2009 - Ron Smeets

Komst N97 Mini zo goed als zeker

De afgelopen twee weken is de zogenaamde Nokia N97 Mini al een paar keer in het geruchtencircuit opgedoken. Er zijn zelfs al redelijk betrouwbaar uitziende foto's en enkele specs van het toestel gespot.

Totdat er een officiele mededeling vanuit Nokia komt blijft het natuurlijk de vraag of in deze geruchten enige kern van waarheid zit.

Inmiddels heb ik wel uit verschillende, welingelichte, hoeken vernomen dat de kans dat er een kleinere, goedkopere, versie van de N97 gaat komen heel erg groot is. Zeg maar gerust dat het alleen nog een kwestie van officieel aankondigen is. Ik ben natuurlijk zeer benieuwd wanneer dat gaat gebeuren. Op 2 September misschien? Dan start Nokia World in Stuttgart en daar worden, zo weet ik al een tijdje, drie toestellen aangekondigd.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.