Entertainment
28 maart 2012 - Ron Smeets

Koken met... de Galaxy Nexus

In de categorie 'raar smartphone' gebruik stuitte ik op onderstaande foto's waarin een bepaald niet onprettig ogende Russische dame, Rada, haar Galaxy Nexus kookt en opeet.

Nee, foto's van het doorslikken zitten er niet bij, maar volgens mij was dat ook nooit de bedoeling. Kijk zelf maar en, voor de mannen, laat vooral ook even weten hoe lang je naar het toestel keek. Ik staarde toch vooral naar de kok ;-))

Ow, en als de foto's in chronologische volgorde gepost zijn, wat ik waag te betwijfelen, dan zou de Galaxy Nexus na afloop nog steeds functioneren (zie het laatste kiekje ;-)) Volgens de krakkemikkige Google Translate vertaling van het bericht bij de foto's zou dit een wraakactie van de kok voor haar vriendje zijn.

Koken-Met-Rada-Galaxy-Nexus-a Koken-Met-Rada-Galaxy-Nexus-c Koken-Met-Rada-Galaxy-Nexus-d Koken-Met-Rada-Galaxy-Nexus-f Koken-Met-Rada-Galaxy-Nexus-g Koken-Met-Rada-Galaxy-Nexus-i Koken-Met-Rada-Galaxy-Nexus-h Koken-Met-Rada-Galaxy-Nexus-j

Meer foto's kun je hier vinden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.