Toestellen
05 december 2008 - Ron Smeets

Knutselvrijdag: Sony Ericsson W850i

Dit zijn weer twee leuke video's voor de knutselaars onder ons die het aandurven om een toestel tot op het laatste schroefje uit elkaar te halen en er vervolgens ook nog in slagen hem weer werkend in elkaar te zetten ;-)

Deze keer is het de beurt aan de Sony Ericsson W850i, een toestel dat al ruim twee jaar op de markt is en waarvan op dit moment zeker wel enkele exemplaren in diverse kasten liggen weg te kwijnen omdat ie vervangen is door de W950 of een ander nieuwer modelletje.

Kortom, mocht jij er eentje hebben liggen die je niet meer gebruikt en je denkt erover om hem te ontleden, dan kun je onderstaande filmpjes als 'tutolial' gebruiken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.