Accessoires
02 maart 2007 - Ron Smeets

Kluisjes voor mobieltjes en andere gadgets

Steeds meer scholen, theaters, banken en andere openbare gebouwen verbieden het dragen van een GSM en andere gadgets zoals iPods.

Nu kun je natuurlijk je GSM in je jaszak stoppen en die bij de garderobe ophangen, maar echt veilig is dat niet en bovendien hangt er altijd een bordje waarop staat dat de directie niet aansprakelijk is voor het verliezen of verdwijnen van goederen in de garderobe.

Cell-lock komt nu met een kluizensysteem speciaal voor mobieltjes en andere gadgets. De Security Cell-Lock wordt in modules van 25 kluisjes geleverd en kan eenvoudig aan een muur opgehangen worden.Gerelateerde links:
Opberglaatje in je laptop
Babysit service voor mobieltjes
Camphones verboden tijdens de Oscar uitreiking
Japanse minister verbiedt GSM's
GSM-verbod in Schotse bioscopen
Geen camphones meer in Maleise ziekenhuizen
Geen mobiele telefoons meer op golfbanen
Mobiele bellers worden de nieuwe 'rokers'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.