Entertainment
24 mei 2006 - Ron Smeets

Klikkende camphones op Wimbledon

Of de deelnemende tennisers er zo blij mee zullen zijn waag ik te betwijfelen. Je ziet namelijk meer dan eens een speler geirriteerd (lees: kwaad) naar het publiek kijken als er weer eens iemand een foto neemt.

Toch worden tijdens de komende editie van Wimbledon de toeschouwers aangemoedigd om foto's die ze tijdens de wedstrijden met hun camphone nemen te MMS-en of mailen naar een groot scherm dat buiten de ingang van het complex staat om de 60.000 ongelukkigen die elke dag daar staan te wachten in de hoop alsnog een kaartje te bemachtigen te vermaken.

De actie wordt in samenwerking met Robinsons, een frisdrank fabrikant, en de organisatie van Wimbledon opgezet.

De winnaar, ofwel degene die de mooiste foto instuurt, wint twee VIP tickets voor de finale van het toernooi.Gerelateerde links:
Op de (camphone)foto met een model
Camphone protest...
Camphone foto's London in de prijzen
Camphone a la Polaroid
Nokia's Camphone fotowedstrijd van start
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.