Toestellen
30 maart 2007 - Ron Smeets

Kleurrijke SideKicks

In Nederland is de SideKick3 nog steeds niet verkrijgbaar en het ziet er ook niet naar uit dat we 'm snel in de winkels zullen zien verschijnen.

In de VS daarentegen komen met enige regelmaat zelfs al 'customized' versies van de SK3 op de markt. We hadden al de kotsgroene, de zwart-rood gevlekte en die van een beroemde basketballer. En nu komen daar nog drie 'zuurtjes' bij. . .

Volgens een tipgever van Engadget zouden deze gekleurde SideKicks deel gaan uitmaken van een speciale aktie van T-Mobile in de VS om de SideKick3 nog populairder te maken dan dat hij daar al is.Gerelateerde links:
Sidekick3 voorlopig niet naar Nederland
Sidekick 3 display gespot
Nog een lelijke SideKick3
Sidekick3 gespot ter goedkeuring
SideKick 3 zet voet op Europese bodem
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.