Geruchten
05 mei 2014 - Ron Smeets

Kleurrijke persfoto HTC One Mini 2 duikt op

Enkele dagen geleden werd het gerucht verspreid dat de opvolger van de HTC One Mini, de One Mini 2, geen 4.1 megapixel duo camera met UltraPixel technologie krijgt maar een 13 megapixel camera.

Op gelekte foto's (mits echt) was te zien dat de tweede camera ontbrak. Vandaag is een nieuw kleurrijk kiekje, die veel weg heeft van een persfoto, van de HTC One Mini 2 opgedoken.

Behalve het ontreken van de duo camera, en duo LED flitser, is ook te zien dat de Taiwanese fabrikant blijkbaar kiest om de nieuwe compacte mini in dezelfde kleuren op de markt te brengen als zijn grotere broer; gunmetal grey, zilver en goud. Over specs wordt verder niets geroepen dit keer.

UPDATE (6 Mei; 08u30): Er is nu ook een foto van het toestel met gele accenten opgedoken:

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.