Toestellen
13 oktober 2006 - Ron Smeets

Kleurrijke Palm Treo 680 gepresenteerd

Zoals verwacht heeft Palm gisteren het nieuwe low-end Treo model gepresenteerd tijdens de geplande Digital Life Persconferentie in New York.

De Treo 680 ziet er bepaald niet verkeerd uit, maar wat echt opvalt zijn de verschillende kleuren waarin de nieuwste Palm uitgebracht gaat worden. Behalve het bekende 'zilver' wordt de Treo 680 ook in rood, koper-oranje en wit gemaakt. Palm noemt de kleuren respectievelijk Graphite, Crimson, Copper en Arctic.

Natuurlijk zijn er ook specs en foto's:

De Treo 680 ondersteund behalve PDF ook Office bestanden (Word, Excel, PowerPoint). Hij heeft 64Mb RAM, een VGA camera; het blijft natuurlijk een low-end toestel, maar 1.3MP had er toch wel van af gekunt vind ik. Bluetooth en infrarood connectivity zijn ook aanwezig.

Het toestel is verder een quad-band GSM met GPRS/EDGE en heeft geen externe antenne meer. Voor extra geheugencapaciteit heeft ook deze Treo een SD memory card optie. Als multimedia device ondersteund hij zowel WMA als WMV audio en videobestanden.Gerelateerde links:
Presentatie nieuwe Palm Treo op 12 oktober?
Uitgeklede Treo 750 voor de kleine beurs
Moto PEBL kiest kleur
Regenboog iPods in 23 kleuren
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.