Geruchten
07 maart 2014 - Ron Smeets

Kleurrijke Nokia Lumia 630 met Windows Phone 8.1 duikt op

De Nokia Lumia 630 is al eerder opgedoken, compleet met specs. Het wordt, dat zal niemand verbazen, de opvolger van de 620. En, zoals op deze nieuwe gelekte foto te zien is, ook weer in verschillende felle kleurtjes.

Aangezien de geruchten ook spreken over dual sim support betkent het dat de Lumia 630 standaard voorzien zal zijn van Windows Phone 8.1. De huidige versies van Microsoft's smartphone OS ondersteunen dat namelijk nog niet.

Andere specs die eerder al eens genoemd werden:
- 4.3 inch WVGA scherm
- 1.7GHz Snapdragon 400 processor
- 1GB RAM
- 3G support
(Er is ook een Lumia 635 opgedoken. Die zou wel 4G netwerken aan kunnen)

Het nieuwe kiekje is overigens weer eens afkomstig van @ewvleaks ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.