Geruchten
23 juli 2015 - Ron Smeets

Kleurrijke Moto Maker opties van de nieuwe Moto G (2015) 'bevestigd' De nieuwe betaalbare Motorola zou 28 juli officieel onthuld worden

Ruim een week geleden dook al een afbeelding op waaruit geconcludeerd kon worden dat de nieuwe, derde, generatie van de Moto G met behulp van Moto Maker op heel wat kleurrijke punten te personaliseren zal zijn.

Vandaag is een lijst online verschenen waarin alle kleur- en accent opties genoemd worden. Voor de behuizing (achterzijde) heb je de keuze uit tien kleuren. Dat kun je aanvullen met tien (deels) andere kleuren voor de zogenaamde accenten (knoppen, camera en dergelijke). Daarnaast komen er ook flipcovers in vijf verschillende kleuren. Kortom, genoeg keuze om het toestel zo mooi (of lelijk ;)) te maken als je dat zelf wil.

In de lijst staan echter ook de twee geheugenopties. Er komt naast de 8GB variant ook een 16GB model. Opvallend is dat alleen bij die laatste optie gesproken wordt over 2GB RAM. Eerdere geruchten meldden al dat er ook een 1GB versie zou komen. Dat is in onderstaande lijst dus niet te zien.

De nieuwe Moto G wordt hoogstwaarschijnlijk op 28 juli officieel gepresenteerd. Dan zullen alle specs ongetwijfeld ook bekend worden.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.