Entertainment
21 oktober 2010 - Ron Smeets

Klem in het toilet vanwege een mobieltje

Deze ongelukkige Chinees dacht dat hij zijn mobieltje, dat juist daarvoor in het toilet gevallen was, nog kon redden van een gewisse verdrinkingsdood. Dat pakte dus even iets anders uit. Hij kwam met zijn arm klem te zitten in de toiletpot en moest door de lokale brandweer bevrijd worden.

Natuurlijk was er een filmploeg aanwezig die deze genante ervaring van dichtbij vastlegden (zie video hieronder).

Aan het eind van het filmpje is wel te zien dat de onfortuinlijke Chinees zijn mobieltje toch heeft weten te redden. Je ziet het toestel namelijk op de rand van de wasbak liggen als hij zijn net bevrijdde arm wast (heel verstandig ;-)) Maar of die het nog doet? En of hij die nu nog aan zijn oor wil houden?

Het is overigens ook niet de eerste keer dat iemand in een toilet klem komt te zitten omdat hij zijn mobieltje wilde redden, maar voor zover ik weet is dit wel een van de zeldzame keren dat het op video is vastgelegd ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.