Toestellen
23 november 2005 - Ron Smeets

Kleinste DMB phone komt van Samsung

Hij is even groot, of eigenlijk klein, als de D600, maar het bijzondere aan de B360 zijn ook niet de afmetingen, maar het feit dat het op dit moment de kleinste GSM is met Digital Media Broadcasting functie.

Of er echt veel gebruikers zullen zijn die het leuk vinden om op dit schermpje van postzegelformaat naar de TV of een Film te gaan zitten kijken is nog maar de vraag.

Het toestel komt begin volgend jaar uit is Korea. En daar is de gemiddelde beller natuurlijk een stuk korter, dus wellicht dat die minder problemen maken van dat schermpje.Gerelateerde links:
Telefoon ter grootte van een visitekaartje
Samsung heeft de kleinste!
Kleine camphone van Samsung
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.