Accessoires
01 maart 2007 - Ron Smeets

Kleinste Bluetooth headset ter wereld is van Sagem

Toch niet de eerste toestelproducent waar je aan denkt als het gaat om de ontwikkeling van ultrakleine en/of -platte toestellen en gadgets, of wel?

Voor zolang als het duurt mag Sagem zich wereldrecord houder noemen in de categorie 'Kleinste Bluetooth Headset'. De H4 weegt slechts 8 gram en meet 35x18x12.5 millimeter.

Eenmaal opgeladen kun je er ongeveer 5 uur mee bellen. De regel 'Hoe kleiner, hoe duurder' is ook bij deze headset van kracht. De Sagem H4 kost namelijk 79 Euro. Hij is voorlopig alleen nog online te bestellen.

Via: Shiny ShinyGerelateerde links:
Ook een Bluetooth headset van LG en Prada
Onzichtbare Bluetooth headset
Deense Design bluetooth headset
Nokia Bluetooth headset in vorm van GSM
Bling Bluetooth headset
Mini Bluetooth headset
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.