Geruchten
12 september 2014 - Ron Smeets

Kleinere variant van de LG G Flex komt mogelijk nog dit jaar

De LG G Flex was, net als de Galaxy Round, toch vooral een toestel waarmee de Koreaanse fabrikant even kon laten zien wat momenteel al mogelijk is dankzij de flexibele schermen. Een bijzonder verkoopsucces waren deze toestellen echter nog niet

Het gerucht gaat nu dat LG van plan is om nog dit jaar een kleinere opvolger van de G Flex te presenteren. Hoewel, er wordt ook gezegd dat het toestel met de iPhone 6 Plus zou moeten gaan concurreren. Dan kan hij niet heel veel kleiner worden.

De bron van deze geruchten beroept zich op uitspraken van een hooggeplaatste LG medewerker in India. Die wist te melden dat de G Flex 2 vooral compacter wordt, zonder daarbij een schermafmeting te noemen. Over dat scherm zei hij wel nog dat de resolutie beter wordt dan full HD. QHD wellicht? De G3 heeft een dergelijk scherm en is ook iets kleiner (5.5 inch) dan de eerste G Flex (6 inch). We zullen het wel zien, binnenkort. Of niet natuurlijk. Zoals gezegd, de eerste G Flex was een leuke gimmick, maar niet veel meer dan dat. Ja, hij kon buigen... een soort van zoals je in onderstaande videoreview die ik in maart maakte ook kunt zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.