Accessoires
14 april 2006 - Ron Smeets

Kleine Koreaanse MP3 player met grootse prestaties

Z'n naam is al langer dan het apparaatje zelf. De Woodi CA-C360 is een mini MP3 player van amper 4 bij 5,5 cm en net 1 sm dik, maar wel met zo ongeveer alles aan boord wat je van een MP3 player zou mogen verwachten.

Hij speelt onder andere MP3, WMA, ASF, MTX en WAV files, weegt net 34 gram en heeft een 4,5 cm kleurendisplay dat dus zo ongeveer de hele voorkant in beslag neemt.

Geen zin in je eigen MP3's, dan zet je gewoon de Radio aan. De Woodi beschikt namelijk ook nog over een FM Tuner. Gespreksverslag maken? Ook geen probleem dankzij de memo-recorder functie.

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, van 256Mb tot 1 GB. Helaas reppen bijde bronnen nog met geen woord over de eventuele prijzen en beschikbaarheid in Europa. . .Gerelateerde links:
MP3 speler om verliefd op te worden
Fritz! Mini: een Nano ripoff met potentie
Ferrari MP3 speler van Oregon Scientific
Mp3-speler voor badpak
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.