Nieuws
07 september 2006 - Ron Smeets

Klein Nokia vlaggenschip in New York

Over twee dagen, op 9 September, opent de volgende Nokia Flagship Store haar deuren in New York.

Ondanks dat de naam anders doet vermoeden is de Big Apple versie van Nokia's vlaggenschip met 185 vierkante meter winkelruimte, verdeeld over 3 verdiepingen, niet heel erg groot. Op zich niet echt verassend want die 'paar' vierkante meters, direct om de hoek bij Apple's Flagship Store in Manhatten zullen niet echt goedkoop geweest zijn.

En laten we eerlijk zijn. Hoeveel ruimte heb je nu werkelijk nodig voor het displayen en verkopen van een 40-tal verschillende mobieltjes. . .

Foto's: Engadget MobileGerelateerde links:
Het land van de mobieltjes
Nokia opent vierde Flagship Store
Nokia opent Flagship Store in Hong Kong
Nokia opent eigen winkels
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.