Nieuws
18 december 2007 - Henk de Hooge

Klanten helpen Vodafone site te verbeteren

Vanaf 2008 gaan klanten van Vodafone de gebruiksvriendelijkheid van het consumenten en zakelijk gedeelte van de site onder de loep nemen. Daarvoor gaan ze samenwerken met het testlab van 2C Usability. Vodafone wil de huidige plaats 5 en 7 in de Multiscope en Alexa top 10 verruilen voor een absolute koplopers positie in 2008.

Met een vast panel van consumenten en zakelijke gebruikers gaan ze klanten direct betrekken bij het ontwikkelen en verder verbeteren van online services en applicaties. Met applicaties zoals de iGoogle Widget (om makkelijk beltegoed op te waarderen) is de gebruiksvriendelijkheid van de Vodafone website het afgelopen jaar al sterk verbeterd. Ook de uitgebreide online shop, de online factuur en de chatfunctie via My Vodafone waardoor klanten rechtstreeks kunnen chatten met Vodafone-adviseurs, dragen hier aan bij.

Directeur Online Services Vodafone is Harry Odenhoven, hij zegt het volgende: “We hebben een sterke ambitie om de online experience van Vodafone klanten naar het hoogste niveau te tillen. Door onze klanten te laten testen kunnen we garanderen dat onze online diensten nog beter zijn afgestemd op hun behoeftes en het gebruik van de mobiele telefoon, de PC en de combinatie van deze twee. De samenwerking met 2C Usability is een volgende stap in deze ontwikkeling.Gerelateerde links:
Foto's van de Vodafone 702
Vodafone heeft internet plannen!
Vodafone start eerste MVNO in Second Life
Vodafone Live! met 10 miljoen klanten door 3G
Vodafone en Google gaan samen zoeken
Veel kijkers voor Mobile TV van Vodafone UK
Vodafone's 3G Christmas
Eurosport live op Vodafone Live!
Directeur Vodafone Nederland stapt op
Vodafone en haar toekomstvisie op de mobiele wereld
Over de auteur: Henk de Hooge
 
Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast blogger, strateeg, storyteller en een digitale nomade. Je maakt Henk blij met bijzondere en snelle auto's, reizen en coole gadgets.