Nieuws
10 februari 2008 - Ron Smeets

Klaar voor het Mobile World Congress

Tja, en dan zit op het strand van Castelldefels (zo'n 15 kilometer onder Barcelona) te genieten van de zon, 18 graden (foto) en gratis WiFi dat hier door de lokale gemeente op alle stranden geinstalleerd is en waar je bovendien gratis gebruik van kunt maken.

Vanavond staat het eerste grote evenement op de kalender, de Persconferentie van Sony Ericsson. Gezien de geruchten van de afgelopen dagen en weken zal het zeker een interessant uurtje (of twee) worden. Nu maar hopen dat ze daar ook (gratis) WiFi hebben ;-)

Stay Tuned!Gerelateerde links:
MobileCowboys live vanaf het Mobile World Congress
Sony Ericsson lanceert de G700i en G900i in Barcelona?
Sony Ericsson 'Xperia' concept: X890i
Daar is ie weer, de Sony Ericsson M610i
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.