Entertainment
29 oktober 2010 - Ron Smeets

Killer App voor Windows Phone 7 (Happy Halloween)

Windows PHone 7 is onlangs officieel geintroduceerd. De bijbehorende Marketplace is nog niet overvol. Genoeg kansen voor het maken van heuse 'killer app'. Veel ontwikkelaars zouden er een moord voor plegen, toch?

Nou, kijk de video hieronder maar eens. Het gaat over een Windows Phone 7 App die je, 7 dagen na de download, vermoordt. Een parodie op The Ring. Dit is wel erg goed gedaan zeg. Happy Halloween! Ow ja, het filmpje duurt, hoe kan het ook anders, 7 minuten.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.