Entertainment
04 mei 2007 - Ron Smeets

Kijk, een paarse RAZR

Motorola durft het nog steeds niet aan om de RAZR, hun populairste toestel sinds de Star Tac uit het midden van de jaren 90, defiitief vaarwel te zeggen.

De populariteit van de RAZR is al maanden (meer dan een half jaar) op z'n retour zonder dat de Amerikanen er in geslaagd zijn een waardige opvolger te produceren anders dan 'tig' varianten op het thema.

Daarom brengt Motorola nog maar eens een nieuwe kleur van de RAZR op de markt. Ze hebben wel wat moeite moeten doen om een kleur te vinden die nog niet gebruikt was voor de RAZR maar het is ze gelukt en ziehier: een Paarse RAZR.

Ik vraag mij echter af of er nog veel mobiele bellers zittten te wachten op een toestel dat in 2004 ontwikkeld is, met specs als een 1.2MP cam en GPRS (het is dus geen variant op de V3x) en 240 dollar moet kosten.

Nee, op deze manier zuillen ze er bij Motorola niet in slagen de tegenvallende resultaten van de afgelopen maanden om te buigen.Gerelateerde links:
Motorola Star Tac vs. de RAZR
Ferrari uitvoering van de RAZR
Tattoos moeten de RAZR weer populair maken
RAZR van de eerste plaats gestoten
Limoenkleurige RAZR
Wordt dit de echte opvolger van de RAZR
Populaire RAZR V3i in drie nieuwe kleuren
Nu ook een zachtroze RAZR
Gouden RAZR bij Dolce & Gabbana
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.