Accessoires
06 mei 2006 - Ron Smeets

Kies je favoriete Bluetooth WK Headset

Het WK voetbal komt steeds dichterbij en nu die leuke oranje helmpjes verboden zijn moeten we dus op zoek naar andere vormen van oranje versieringen voor ons hoofd.

iTech heeft een leuk alternatief dat behalve chauvinistisch ook nog eens functioneel is: de Bluetooth Headset in de kleuren van je land.

Niet alle WK deelnemers zijn te krijgen, maar we gaan er van uit dat de 5 gekozen landen wel zo'n beetje tot de favorieten behoeren, zowel qua aantallen fans als kansen op de WK titel: Nederland, Italie, Engeland, Brazilie en Duitsland.Gerelateerde links:
DVB-H toestel voor het WK voetbal
WK 2006, miljarden voor telecom
Wij houden van Oranje!
Rechten mobiel voetbal in UK minder populair
Engelse WK GSM van T-Mobile
WK Voetbal op Vodafone Live!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.