Geruchten
18 juli 2015 - Ron Smeets

Kiekjes van een Galaxy S6 Edge Plus dummy gespot Afmetingen van het toestel vergelijkbaar met de Galaxy Note 4

Vrijdag ontving ook ik informatie vanuit een anonieme bron dat Samsung binnenkort al, in augustus, de Galaxy S6 Plus en S6 Edge Plus zal lanceren. Nog dezelfde maand zou het toestel ook al in de winkels verschijnen. Bovendien heeft de Koreaanse fabrikant besloten, als de berichten kloppen, de Galaxy Note 5 niet naar Nederland (en Europa) te brengen.

Van de Galaxy S6 Edge Plus zijn de afgelopen dagen enkele kiekjes opgedoken waarop een dummy van dat toestel ook te zien is naast de Galaxy Note 4. Daarmee wordt, en uiteraard geldt ook hiervoor dat het nog onbevestigde afbeeldingen zijn, duidelijk dat de Galaxy S6 Edge Plus zich qua afmetingen verhoudt met de Galaxy Note 4.

Bovendien is duidelijk te zien dat de Galaxy S6 Edge Plus, en dat zal ongetwijfeld ook gelden voor de 'gewone' S6 Plus, als twee druppels water lijkt op de Galaxy S6 (edge), maar dan wel met een 5.7 inch Super AMOLED scherm. Andere specs die genoemd worden, en ook eerder al eens opdoken, zijn 3GB RAM, QHD (2560 x 1440) resolutie en een Exynos 7420 processor.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.