Geruchten
15 februari 2016 - Ron Smeets

Kiekjes van de zwarte Galaxy S7 Edge duiken op Echt of niet? Dat weten we natuurlijk 21 februari pas zeker

Over enkele dagen, in Barcelona, onthult Samsung de Galaxy S7 familie. De afgelopen weken, en maanden, is er al heel wat gespeculeerd over het uiterlijk en de specs van deze toestellen. Uiteraard doken her en der ook al wat renders en (vermeende) foto's op. Dit weekend kwamen daar enkele kiekjes van wat de zwarte Galaxy S7 Edge zou moeten zijn bij.

Zoals meestal het geval is bij dit soort onbevestigde berichten en geruchten is niet te achterhalen of de kiekjes al dan niet echt zijn. De camera waarmee het toestel gefotografeerd werd stond ook niet bepaald goed scherp gesteld. Het feit dat ze afkomstig zijn uit China zou ook zomaar kunnen betekenen dat we hier kijken naar pre-launch namaak uit het land van de Muur. Enfin, kijk, en oordeel, zelf maar.

De foto hierboven toont de voorzijde van de vermeende Galaxy S7 Edge. Het feit dat ook het Samsung logo te zien is zou er op moeten duiden dat het toestel aan het opstarten was toen de foto gemaakt werd. Hieronder, op het tweede kiekje, zou je de achterzijde moeten zien.

Bron (Chinees) Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.