Geruchten
16 maart 2014 - Ron Smeets

Kiekjes van de Oppo Find 7 duiken op

Oppo presenteert deze week haar nieuwe Android smartphone. Opvallend is dat de Chinese fabrikant het toestel in twee uitvoeringen op de markt zal brengen. Een met een full HD display en Snapdragon 801 processor met 3GB RAM en een 'eenvoudiger model met een HD (720p) scherm en een Snapdragon 800 processor met 2GB RAM.

Afgelopen weekend doken enkele kiekjes op van het toestel. Het zijn de eerste 'live' opnames. Teasers en persfoto's waren eerder al door de fabrikant zelf online gezet.

Over een paar dagen zal het toestel dus officieel gepresenteerd worden. Het gerucht gaat ook dat de Oppo Find 7 een 50 megapixel camera (sensor) aan boord heeft. De vorige Oppo, de Find 5, was in sommige (Aziatische) landen een behoorlijk stevige concurrent voor phablets als de Galaxy Note (II) en werd alom geprezen voor zijn prijs-kwaliteit verhouding. 

Oppo-Find7-Rumor-a Oppo-Find7-Rumor-b Oppo-Find7-Rumor-d Oppo-Find7-Rumor-c

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.