Geruchten
30 juni 2011 - Ron Smeets

Kiekjes van de Nokia 700 (Zeta) gespot

Enkele dagen geleden doken al wat specs op van een aantal mogelijk nieuwe Nokia toestellen. Daarbij werd ook gesproken over de Nokia 700, Zeta.

Vandaag lekte de eerste afbeeldingen van dit toestel uit dat volgens de eerdere geruchten de dunste smartphone te wereld zou moeten worden. Op de afbeeldingen zou onder andere te zien zijn dat de Nokia 700 uitgerust gaat worden met Symbian Belle.

De andere specs die eerder deze week al 'uitlekten' waren een 3.2 inch touchscreen AMOLED display, NFC en een 1GHz processor. Natuurlijk is niet met zekerheid te zeggen of deze kiekjes echt zijn. Daarvoor blijven het geruchten.

Nokia-700-Zeta-b Nokia-700-Zeta-a Nokia-700-Zeta-c Nokia-700-Zeta-d

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.