Geruchten
30 april 2014 - Ron Smeets

Kiekjes van de Huawei Ascend P7 gespot

Over precies een week, op 7 mei, wordt in Parijs de Huawei Ascend P7 officieel gepresenteerd. Althans, de Chinese fabrikant onthult die dag een nieuwe high end smartphone en 11 maanden na de Ascend P6 is het zeer aannemelijk dat dit de Ascend P7 zal worden.

Online zijn diverse kiekjes opgedoken waarop deze nieuwe Huawei, ook in detail, te zien zou zijn. De bijzondere afgeronde onderzijde is ook weer aanwezig. Verder lijkt het toestel inderdaad, zoals eerdere geruchten ook al meldden, groter te zijn dan zijn voorganger. Kijk zelf maar.

Behalve de zeven 'actiefotos' van het toestel heeft @evleaks ook enkele persafbeeldingen laten uitlekken. Die staan helemaal onderaan dit artikel en daarop is de gelijkenis met de Ascend P6 ook heel goed zichtbaar.

Ascend-P7-Rumor-bb Ascend-P7-Rumor-dd Ascend-P7-Rumor-az Ascend-P7-Rumor-cc Ascend-P7-Rumor-ff Ascend-P7-Rumor-ee Ascend-P7-Rumor-gg

ascend-P7-Rumor-Press ascend-P7-Rumor-Press-a

Bron (Chinees). @Evleaks

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.