Geruchten
19 juli 2016 - Ron Smeets

Kiekjes tonen drie iPhone 7 modellen Naast de 7 en 7 Plus komt er wellicht ook een iPhone 7 Pro

Nog een week of zes, dan weten we het zeker. Vandaag doken wederom nieuwe 'gelekte kiekjes' op van de iPhone 7. Op zich niks bijzonders ware het niet dat hierop niet twee maar drie modellen van de nieuwe iPhone te zien zijn. En dan hebben we het niet over een eventueel 'SE' model van het toestel.

Nee, volgens dit gerucht zou Apple mogelijk naast de iPhone 7 en iPhone 7 Plus ook met een iPhone 7 Pro op de proppen gaan komen. Letwel, de toestellen op de afbeelding zijn dummies en het is al lang geen nieuws meer dat Apple in de ontwikkelfase van nieuwe iPhones zelf ook wel eens vers graan in de geruchtenmolens gooit. Met name ook om de halve wereld op het verkeerde spoor te zetten ;)

Opvallend is wel dat op het tweede kiekje, waar de achterzijde van de drie toestellen getoond worden, een groot verschil zichtbaar is tussen de iPhone 7 Plus en 7 Pro. Die laatste lijkt namelijk voorzien te zijn van een zogenaamde duo camera. Iets dat in eerdere geruchten al gekoppeld werd aan zowel de gewone als de plus versie van de nieuwe iPhone. Ook zichtbaar zijn de zogenaamde smart-pins aan de achterzijde van de iPhone 7 Pro.

Kortom, afgaande op de vele geruchten zou ook dit bericht zomaar eens waarheid kunnen blijken te zijn, maar voor exact hetzelfde geld is het toch allemaal onzin en kijken we hier naar Chinees copycat werk op basis van eerdere geruchten en gelekte kiekjes. De spreekwoordelijke korrel zout mag in ieder geval weer bij de hand gehouden worden.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.