Geruchten
22 augustus 2014 - Ron Smeets

Kiekjes Sony Xperia Z3 online bij Chinese keuringsdienst

Het is zeker niet de eerste keer dat foto's opduiken van de Sony Xperia Z3 (of een van zijn varianten), maar van de kiekjes die op de website van een Chinese keuringsdienst te zien zijn mag je gevoeglijk uit gaan daarop het juiste toestel te zien is.

Op de foto's worden de rondere randen om het toestel nogmaals bevestigd. De Xperia Z3 zal dus beter in de hand liggen dan zijn voorgangers. Zeker als je weet dat hij ook iets kleiner (cs 2 millimeter), smaller (bijna 1 millimeter) en 0.8 millimeter dunner is.

Sony lijkt sowieso meer aandacht besteedt te hebben aan het ietwat compacter maken van de nieuwe Xperia Z3 want de specs die tot nu toe aan het toestel gekoppeld worden zijn nagenoeg identiek aan die van zijn voorganger.. Hij krijgt dezelfde Snapdragon 801 preocessor, die wel iets hoger geklokt wordt en 1GB meer RAM, maar dat is het dan wel zo'n beetje. De camera en het scherm veranderen waarschijnlijk niet. Enfin, over twee weken, in Berlijn, zal Sony het zelf onthullen. 

De foto's:

Xperia-Z3-China-c Xperia-Z3-China-a Xperia-Z3-China-b

Bron (Chinees)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.