Geruchten
11 maart 2016 - Ron Smeets

Kiekjes en renders van de HTC 10 opgedoken

Dat HTC werkt aan een opvolger van de One M9 is niet zo vreemd. De Taiwanese fabrikant heeft de afgelopen dagen al een korte teaser video met de hashtag #powerof10 online gezet (zie tweet onderaan dit artikel) waaruit afgeleid wordt dat het nieuwe vlaggenschip het volgnummer '10' gaat krijgen. Of dat nu A10, M10 of gewoon '10' wordt zal moeten blijken.

In de video werd natuurlijk niets van het toestel zelf getoond maar vandaag zijn enkele kiekjes en typeische HTC renders opgedoken. Uiteraard moeten we nog even een slag om de arm houden voor wat betreft de echtheid van de foto's en renders, maar ze zien er wel redelijk betrouwbaar uit. Uiterlijk heeft het toestel dat getoond wordt in ieder geval heel veel weg van de bekende HTC modellen die we de afgelopen jaren mochten verwelkomen.

Aan de achterzijde zijn de bekende 'antennelijnen' weer zichtbaar. De getoonde toestellen hebben geen duo (lens) camera's aan de voor- en/of achterzijde. Opvallend is verder nog wel de schuin 'geslepen' rand rondom de achterzijde van het toestel. De vier renders tonen daarnaast de vermoedelijke kleuren van de HTC (One M) 10.

https://twitter.com/HTCIreland/status/705090476106342400

Bron (renders), Bron (foto's)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.