Entertainment
30 augustus 2014 - Ron Smeets

Kids steeds jonger aan de smartphone en tablet (fun video)

Ik was zelf 27 toen ik mijn eerste mobiele telefoon kreeg, maar ik ben dan ook al uit 1965 (pfff). Mijn dochter kreeg haar eerste GSM met 10 en dat is ook alweer negen jaar geleden. Inmiddels lijkt er nauwelijks nog een leeftijdsgrens te zijn waarop kids hun eerste smartphone of tablet gebruiken. Peuters met iPad's en kleuters met Galaxy's? Het is de normaalste zaak van de wereld.

Een onderdeeel van de evolutie, zo zou je het kunnen noemen. Maar waar eindigt dat? Hopelijk niet met een tafereel zoals in onderstaande video van een Indiase provider. Hilarisch is die wel ;)

http://www.youtube.com/watch?v=e2amt0OJL_4

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.