Nieuws
07 juli 2007 - Ron Smeets

Keypad Sony Ericsson S500i breekt te makkelijk

Dat mag je best concluderen als er binnen enkele dagen op drie verschillende forums foto's van drie nog nieuw ruikende S500i's opduiken waarvan het keypad al gebroken is.

Op de foto's hierboven en na de klik is duidelijk te zien dat met name de toetsen in de linker en rechter rij (resp. 1, 4, 7 en 3, 6, 9) barsten.

Volgens de eigenaren van de toestellen hebben ze de toetsen normaal gebruikt. Ik ben benieuwd of we hierover nog meer klachten zien of krijgen want dan heeft Sony Ericsson een uitdaging. . .

Via: EsatoGerelateerde links:
Filmpjes van de vier nieuwe Sony Ericsson's
Licht en natuur als inspiratie voor de S500i en T650i
Sony Ericsson S500i gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.