Accessoires
10 maart 2006 - Ron Smeets

Keybord draagtas voor de UMPC

Ook dit kon natuurlijk niet lang uitblijven en gezien de snelheid waarmee Eleksen dit stoffen keyboard annex draagtas voor de eerste UMPC's die gisteren geintroduceerd zijn uit de hoge hoed tovert toont wel aan dat een deel van de geruchtenverspreiders van de afgelopen weken niet de enigen waren die wisten wat de Origami daadwerkelijk was.

Nog geen dag na de officiele onthulling is dit in ieder geval al het eerste 'ultra portable keyboard' dat op de markt gaat komen en ik moet zeggen, die groene kleur bevalt ons hier best ;-)Gerelateerde links:
Extern touchscreen keyboard
Opvouwbaar BlackBerry keyboard
Je GSM als toetsenbord en muis
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.