Geruchten
16 maart 2009 - Ron Smeets

Kevin Rose over iPhone 3.0

Kevin Rose heeft in het verleden nogal wat Apple scoops gepresenteerd en tijdens South by Southwest sprak hij voor een ietwat overenthousiast publiek over de nieuwste iPhone software versie die Apple zelf morgen (17 Maart) zal gaan aankondigen.

Kevin bevestigde onder andere de komst van Copy-Paste maar zei ook dat de nieuwste iPhone software géén background apps en/of video functionaliteit zal hebben. Morgen weten we het zeker. Onderstaande video is vooral leuk vanwege het histerische publiek. Volgens mij allemaal Apple fans ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.