Nieuws
25 november 2009 - Ron Smeets

Kerst versie van de LG BL40 New Chocolate op komst

De LG BL40 New Chocolate ligt bij ons sinds enkele weken in de winkels. Volgens dit (Koreaanse) persbericht presenteert Koreaanse fabrikant begin december een speciale Kerst versie van het toestel.

Die heeft, behalve enkele goudkleurige sierlijke letters, een 8 megapixel camera aan boord in plaats van de 5MP versie van het origineel. Foto's zijn er wel al, informatie over de prijs en beschikbaarheid (buiten Korea) nog niet.

LG-BL40-New-Chocolate-Christmas-Edition-2 Via: UnwiredView

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.