Accessoires
07 april 2009 - Ron Smeets

KDDI onthult iida, een design merk voor mobieltjes

Het Japanse KDDI is in het verleden al vaker in het nieuws geweest vanwege haar bijzondere interesse voor design mobieltjes.

Geheel in stijl heeft de provider nu besloten een speciaal merk te lanceren voor dergelijke bijzonder vormgegeven en/of gekleurde toestellen; iida.

De eerste iida modellen zijn deze week aan het grote publiek voorgesteld. Zoals je op onderstaande fotos kunt zien verschillen ze nogal van elkaar ;-)

iida-yayoi-kusama
iida-misora
iida-g9
iida-midori
iida-pico-projector

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.