Nieuws
26 november 2005 - Ron Smeets

Kate Moss naar Virgin Mobile

Nadat ze eerder dit jaar door Chanel en H&M gedumpt was vanwege haar drugsverslaving werd het stil rond supermodel Kate Moss.

Inmiddels is ze, afgekicked en wel, weer op zoek is naar werk en eerherstel en die kans lijkt ze nu te krijgen van collega jet-setter Richard Branson.

Volgens diverse berichten heeft het model een contract gesloten met Branson's Virgin Mobile voor een reclamecampagne waarvoor de eerste shoots in december in LA gehouden zullen worden.

De deal zou Moss in totaal zo'n 2,5 miljoen Euro opleveren. En nu maar hopen dat ze dat geld aan andere dingen besteedt dan voorheen. . .

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.