Entertainment
21 september 2006 - Ron Smeets

Kantoor Yahoo! geevacueerd na exploderende Dell

Een van de hoofdkantoren van Yahoo! is gisteren geevacueerd nadat een Dell laptop, vermoedelijk privebezit van een van de medewerkers omdat Yahoo! alleen HP en Mac laptops inkoopt, explodeerde en in vlammen opging.

Het gebeurde op de Mission College Campus in Silicon Valley. In totaal moesten enkele honderden medewerkers van Yahoo! tijdelijk de straat op. De foto hierboven toont de boosdoener (met dank aan Flickr).

Gelukkig vielen er geen gewonden, maar na de slechte berichten over teruglopende advertentie inkomsten en de daarop volgende koersval van gisteren is het wel al de tweede dag op rij dat Yahoo! negatief in het nieuws is.Gerelateerde links:
Accustrop dreigt voor Sony
Dell wellicht niet de enige met accuproblemen
Exploderende Dell laptop in Japan
Exploderende Motorola's in Brazilie
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.