Nieuws
11 april 2006 - Ron Smeets

Kansloze actie van Nokia en Linksys

Dit is ongetwijfeld ingegeven door de hype rondom de UMPC's die de afgelopen weken aangekondigt en uitgebracht zijn, maar als je het mij vraagt met net zo weinig kans van slagen. . .

De Finnen hebben een deal gesloten met Linksys om de Nokia 770 Internet Tablet in één bundel te gaan verkopen met de draadloze Linksys router WAG54GS.

Het motto van de aanbieding is "Go Wireless at home" en hoewel de Linksys routers voor dat doel behoorlijk populair en vooral ook tot de besten die te koop zijn behoren, denk ik toch dat de meeste thuisgebruikers niet zitten te wachten om hun PC of Laptop 'in te ruilen' voor een Nokia 770.

Voor het geld hoef je het al ook niet te doen. De bundel gaat in de winkel ruim 405 Euro kosten, terwijl de 770 en Linksys als je ze onafhankelijk van elkaar koopt samen ongeveer 417 Euro kosten.Gerelateerde links:
Nokia's internet tablet
Nokia Internet Tablet eindelijk in de winkels
WiFi telefoon van Linksys
Wireless UMTS router van Vodafone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.