Social Media
11 januari 2012 - Ron Smeets

Kans maken op een Lumia 800, Galaxy Nexus of Xperia Arc S ?

Onze Twitter volg-actie loopt inmiddels bijna drie weken en we hebben al meer dan 1100 nieuwe volgers op @mobilecowboys mogen verwelkomen. De teller staat nu ruim boven de 9550 en de 10.000 komt dus met rasse schreden dichterbij.

Dat is het moment, voor wie het de afgelopen weken gemist mocht hebben ;-)), dat ik een Nokia Lumia 800, Samsung Galaxy Nexus en Sony Ericsson Xperia Arc S ga verloten onder onze volgers.

Om kans te kunnen maken op een van deze drie smartphones hoef je alleen @mobilecowboys te gaan (en blijven ;-)) volgen. Aan het eind van de dag dat de 10.000e volger bereikt is worden de drie toestellen verloot. iedereen die Mobile Cowboys volgt maakt dus kans en je hoeft dus niet precies nummer 10.000 te zijn ;-)) Als we die dag bijvoorbeeld uitkomen op 10.050, dan maken die laatste 50 volgers ook gewoon kans om een super smartphone te winnen! Dus: volg ons en zegt, of retweet, het voort!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.