Nieuws
12 september 2006 - Ron Smeets

Kadootjes uitzoeken en sturen per SMS

Geen zin om stand en land af te reizen op zoek naar een kadootje, te lui om het zelf te bezorgen bij de feestneus? Of gewoon een verjaardag vergeten? Dan is Cadeaucode punt nl wellicht een uitkomst.

Je zoekt online het kado uit dat je wilt geven, betaalt per creditcard en vult de gegevens van de ontvanger in. Die krijgt vervolgens een felicitatie SMSje met daarin een link naar de site van cadeaucode waar de verassing digitaal uitgepakt kan worden. Kort daarna ontvangt de gelukkige dan zijn kado ook gratis thuisbezorgd.

Vooralsnog hebben ze een 10-tal kado's waar je uit kunt kiezen. De prijs is voor ieder kado hetzelfde, €25,25, inclusief verzendkosten van zowel het presentje als de SMS.Gerelateerde links:
Gemakkelijk eten per SMS
Betalen per SMS
Geld voor je mobiele telefoonrekening lenen per SMS
Parkeermeter vullen per SMS
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.