Nieuws
26 april 2011 - Richard Otto

Kaartjes versturen via de Greetz iPhone app

Er zijn reeds diverse wenskaarten-apps beschikbaar op de iPhone, maar de grootste online wenskaartensite Greetz liet lange tijd op zich wachten.

De iPhone applicatie heeft een launch voor Valentijnsdag niet gehaald, maar is nu beschikbaar in de App Store. De app bevat enkele interessante features.

Volgens Greetz bieden zij de grootste assortiment aan kaarten, maar het meest interessante vind ik het maken van je eigen fotokaart. De app biedt met Greetz Soundz! Geluidskaarten ook de mogelijk om muziek of ingesproken boodschap mee te sturen. Met ‘Groetjes uit’-feature kun je Google Maps aan je kaart toevoegen, zodat de ontvanger weet waar je bent. Om de wenskaart persoonlijker te maken kun je je handtekening in eigen handschrift mee sturen. In de app is ook een aftellende klok te zien, waarin je precies kan zien wanneer de volgende postlichting is. Kaarten die je namelijk verstuurd voor 18:00 worden de volgende dag afgeleverd.

In toekomstige updates zal Telefoongids.nl in de app worden verwerkt, zodat je direct de gegevens van de ontvanger kan opzoeken. Tevens kun je in de toekomst het lokale weerbericht als kaart meesturen.

De iPhone app is HIER te downloaden.

Over de auteur: Richard Otto