Toestellen
18 augustus 2006 - Ron Smeets

K800i binnenkort ook in bruin leverbaar

Dit is weer eens wat anders dan te moeten melden dat er weer een roze versie van een of andere populaire GSM uitgebracht gaat worden.

Sony Ericsson probeert het bij de pas uitgebrachte K800i, de eerste GSM met een 3.2MP CyberShot camera, binnenkort met een kleur die je, zeker in de mobiele toestelwereld, niet vaak tegenkomt: bruin.

De 'Allure Brown' editie van de K800i zal eerst in Azie op de markt gebracht worden en daarna via Europa en de VS wereldwijd verkrijgbaar zijn.

Apart kleurtje, zoveel is zeker, en ik moet eerlijk bekennen dat ik 'm er niet eens slecht vind uitzien.Gerelateerde links:
Sony camphones best verkocht in Juli
De GSM voor de echte blogger: Sony Ericssons K800i
Sony's eerste Cyber Shot camphones
Meer foto's van de Sony Ericsson 'Wilma'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.